Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Pasztet drobiowy 70 g (GLU PSZ JAJ SEL)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynka Sołtysa 60 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt. (MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Kapuśniak z kapusty kiszonej 400 ml ( GLU PSZ SEL GOR )
Ryż na sypko 250 g
Mus z jabłek 150 g z/c
Jogurt owocowy 150 g ( MLE)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL )
Kasza kuskus/ sypko 250 g ( GLU PSZ RYB MCK)
Schab z morelą suszoną 120 g ( SO2 )
Sos pomidorowy 100 ml (GLU PSZ)
Surowka z selera i jabłka 100 g (MLE SEL)
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka tęczowa 200 g ( JAJ MLE )
Woda mineralna 0,5 l 1 szt