Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 60g ( MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Gruszka 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ)
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia (GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 100g (MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ)
Mandarynka 1 szt
2 Śniadanie
Sok pomarańczowy 0,3 l 1 szt
Jabłko 1 szt
Mieszanka studencka 40 g (OZI ORZ)
Obiad
Pieczarkowa z makaronem 400 ml (GLU PSZ MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Jarzynowa z makaronem dieta 400 ml (GLU PSZ MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g