Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser żółty 40 g( MLE)
Dżem 50 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Serek naturalny bieluch 60 g( MLE)
Dżem 25 g 2 szt
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Sok jabłkowy 0,3 l 1 szt
Wafle ryżowe 30 g
Kefir 2% 200 g 1 szt (MLE)
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Zimniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Miruna 120 g (GLU PSZ JAJ RYB)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Bukiet jarzyn gotowanych z olejem 100 g (SEL)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Zimniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Miruna 120 g (GLU PSZ JAJ RYB)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Bukiet jarzyn gotowanych z olejem 100 g (SEL)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka grecka 200 g ( GOR MLE )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt