Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka pszenni – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Mieszanka studencka 30 g ( OZI, ORZ )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Fasolowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Ziemniaki 200 g
Sałata zielona 5 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 ( GLU PSZ MLE )
Kalafior gotowany 100g
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Sos serowo – szpinakowy ( ( GLU PSZ MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka Gyros B ( Bez majonezu ) 200g (MLE, GOR)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt