Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g (MLE )
Pierś gotowana wędzona 40 g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Pierś gotowana wędzona 40 g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Drugie Śniadanie
Jogurt truskawkowy 150 g 1 szt
Pieczywo chrupkie kukurydziane ryżowe 30 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ SEL MLE GLU ZYT )
Kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i warzywami 350 g ( SEL GLU JĘCZ )
Brokuł gotowany 100g
Sałatka szwedzka 100 g (GOR)
Sos pomidorowy (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, SEL, MLE, GLU ZYT)
Kasza jęczmienna/sypko 200 g (GLU JECZ)
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy pożarski z kukurydzą 120 (GLU PSZ, JAJ)
Brokuł gotowany 100g
Sałatka szwedzka 100 g (GOR)
Sos pomidorowy (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka tęczowa 150 g (JAJ MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt