Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 40 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 30 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek 60 g ( MLE)
Pasztet drobiowy z kurnej półki 70 g ( GLU PSZ JAJ SEL )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa wędzona 60 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Drugie Śniadanie
Serek homo owocowy 150 ml 1 szt (MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziane ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ, SEL,MLE)
Pierogi leniwe z cukrem i z cynamonem ( GLU PSZ, JAJ,MLE,) 300 g
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Budyń o smaku śmietankowym z/c 150 ml (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Wielowarzywna z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ SEL MLE )
Kasza kuskus / sypko 250 g (GLU PSZ)
Schab z morelą suszoną 120 (SO2)
Kalafior gotowany 100g
Surówka z selera i jabłka ( MLE, SEL)
Sos pomidorowy (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka tęczowa 150 g ( JAJ, MLE )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt