Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł.wp. 40 g
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Ogórek kiszony 50 g
Rukola 2g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Banan 1 szt
Śniadanie
Solferino 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Naleśniki Bolognese 300 g 1 por ( GLU PSZ MLE)
Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 100 g
Bukiet gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka farmerska 200g (JAJ, MLE, SEL)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Solferino 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Makaron z tłuszczem 200 g ( GLU PSZ)
Szynka wieprzowa pieczona 90 g
Sos pietruszkowy 100 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL )
Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 100 g
Brokuł gotowany 200 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Grysikowa 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Ziemniaki pieczone w ziołach 200 g
Sałata zielona 5 g
Kotlet panierowany w sezamie 120g ( GLU PSZ JAJ SEZ )
Fasolka szparagowa z wody 100g
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki warzyw 100 g
Hummus 30 g (SEZ)
Sok pomarańczowy 0,3l 1 szt