Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g zamiana Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g 2 szt
Serek homo Bieluch 60g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Jabłko 1 szt 150g
Pomidor 50 g
DRUGIE ŚNIADANIE
Wafle ryżowe 30g
Sok jabłkowy 0,3l
Kefir 2 % tł 200g
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g zamiana Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g 2 szt
Serek homo Bieluch 60g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Jabłko 1 szt 150g
Pomidor 50 g
drugie śniadanie
Wafle ryżowe 30g
Sok jabłkowy 0,3l
Kefir 2 % tł 200g
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ, JAJ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g( SEL )
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ, JAJ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g( SEL )
Sałatka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka ( bez cebuli ) 200 g ( MLE GOR )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1szt