Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia (GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham (GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 40 g
Twarożek 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa kiełbasa 60 g
Twarożek 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Serek homo owocowy 150 ml 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 1 szt 0,5 l
Obiad
Grochowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, GOR SEL)
Kasza jęczmienna/sypko 200 g (GLU JECZ)
Filet z kurczaka pieczony 90 g (GLU PSZ )
Sos ziołowa 100 ml (GLU PSZ SEL)
Marchew gotowana z olejem 100 g
Surówka z rzepy białej i jabłka 100 g ( MLE)
Kompot owocowy jabłkiem 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Solferino 400 ml ( GLU PSZ, GOR SEL)
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g 1 Por (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Banan 1 szt
Kompot owocowy 250 ml z/c
Podwieczorek
Kisiel o smaku z jabłkiem z/c 150ml
Mleko UHT 200 ml 3,5 % tł