Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 40 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 30 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo waniliowy 150 g 1 szt. (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo waniliowy 150 g 1 szt. (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
Drugie Śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt.
Wafle ryżowe 40 g
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
rokułowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt