Śniadanie
Bułka Pszenna długa krojna ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 100 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Pierś gotowana 40 g ( (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Brzoskwinia 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Pierś gotowana 40 g ( (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Brzoskwinia 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Drugie Śniadanie
Jogurt truskawkowy 150 g 1 szt
Pieczywo chrupkie kukurydziane ryżowe 30 g
Woda Mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE GLU ZYT )
Kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i warzywami 350 g ( SEL GLU JĘCZ )
Brokuł gotowany 100g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Sos pomidorowy 150 ml (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE GLU ZYT )
Kasza jęczmienna/sypko 200 g ( GLU JECZ)
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy pożarski z kukurydzą 120 ( GLU PSZ JAJ )
Brokuł gotowany 100g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki papryki gotowanej 100g
Serek kanapkowy mini 30 g 1 szt. (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt