Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany waniliowy 150 g 1 szt ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Gruszka 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany 150 g 1 szt ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt.
Mieszanka studencka 30 g ( OZI ORZ)
Mleko UHT 200 ml 3,5 % tł.
Obiad
Grysikowa 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Filet z indyka pieczony 90g
Sos bazyliowy 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Ogórek kiszony z cebulką z olejem 100g
Dynia duszona z olejem 100 g ( GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Grysikowa 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Ziemniaki pieczone w ziołach 200 g
Sałata zielona 5 g
Kotlet panierowany w sezamie 120g ( GLU PSZ JAJ SEZ )
Fasolka szparagowa z wody 100g
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki warzyw 100 g
Hummus 30 g (SEZ)
Sok pomarańczowy 0,3l 1 szt