Śniadanie
Ciasto drożdżowe (GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham (GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g
Serek żółty 40 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150g
Pomidor 50 g
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150g
Pomidor 50 g
Serek homo naturalny 60 g (MLE)
Drugie śniadanie
Kefir 2% tł 200 g 1 szt (MLE)
Wafle ryżowe 30g
Sok jabłkowy 0,3 1 szt
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml (GLU PSZ, JAJ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g( SEL )
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml (GLU PSZ, JAJ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g (SEL)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Słupki z warzyw 100 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Hummus 30 g (SEZ)