Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa 20 g
Serek śniadaniowy ziołowy 80 g ( MLE) 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Jabłko 1 szt
Ogórek kiszony 50 g
Sałata zielona 10 g
Śniadanie
Bułka pszenno żytnia ( GLU PSZ GLU ZYT) 1 szt 50g
Chleb Graham ( GLU PSZ ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka dębowa drobiowa 40 g
Serek homo naturalny 80 g ( MLE)
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Jabłko 1 szt
Ogórek kiszony 50 g
Sałata zielona 10 g
Drugie Śniadanie
Pieczywo chrupkie 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Jogurt owocowy 150 ml 1 szt ( MLE)
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Naleśniki z serem 300 g ( GLU PSZ JAJ MLE )
Jogurt owocowy 1 szt 100 g (MLE)
Mus z jabłek dodatkowo
Kompot owocowy 250 ml z/c
Podwieczorek
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Biszkopty 30 g (GLU PSZ JAJ MLE GLU JECZ)
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Kasza bulgur 200 g (GLU PSZ)
Schab pieczony w rękawie 120 g
sos pomidorowy 100 ml ( GLU PSZ)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka owocowa ze słonecznikiem 150 g
Woda mineralna n/g 1 szt 0,5 l