Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham 50g GLU PSZ)
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa wędzona 40 g
Serek homo o smaku naturalnym 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g 1 szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo o smaku naturalnym 60 g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Drugie Śniadanie
Kefir 2% tł 200 g 1 szt
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Woda mineralna n/g1 szt 0,5 l
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE SEL )
Kasza Kuskus/sypko 200 g ( GLU PSZ)
Gulasz wieprzowy – dieta 150 g ( GLU PSZ )
Brokuł gotowany z olejem 100 g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g ( SEL )
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ , MLE, SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Rolada dr. z cukinią 120 g ( GLU PSZ )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g ( SEL )
Brokuł gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Sos koperkowy 100 ml ( GLU PSZ SEL )
Podwieczorek
Sałatka jarzynowa z olejem 200 g ( SEL )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.