Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek 60 g (MLE)
Pasztet drobiowy 70 g (GLU PSZ JAJ SEL )
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowina 40 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomidor 50g
Banan 1 szt
DRUGIE ŚNIADANIE
Serek homo owocowy 150 g 1 szt
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt.
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Pierogi leniwe z cukrem i z cynamonem 300 g ( GLU PSZ JAJ MLE )
Mus z jabłek z/c 100 g
kompot owocowy
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Kasza kuskus /sypko 250 g 1 Por ( GLU PSZ )
Schab z morelą suszoną 120 g ( SO2)
Surówka z selera i jabłka 100 g ( MLE SEL )
Kalafior gotowany 100 g/ zmiana brokuł gotowany 100 g
Sos pomidorowy 100 ml ( GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka tęczowa ( bez majonezu ) 200 g ( JAJ MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Jogurt owocowy 100 g dodatkowo