Śniadanie
Chleb mieszany pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 40 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 30 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wieprzowa 40g
Sałata zielona 10 g
Rukola 2 g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z/c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka graham - pszenna (GLU PSZ) 50 g
Chleb Graham (GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 100 g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wieprzowa 40g
Sałata zielona 10 g
Rukola 2 g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z/c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Banan 1 szt
Drugie ŚniadaniePieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe
Jogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Brokułowa z ryżem 300 ml ( MLE, SEL)
Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą ( GLU PSZ, JAJ,MLE,) 300 g
Mus z jabłek z/c 200 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki z tłuszczem 200 g
Filet z kurczaka po hawajsku 120 g ( MLE)
Surówka z selera i jabłka z olejem 100 g ( SEL)
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka farmerska 200 g ( JAJ, MLE, SEL)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt