Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ, MLE, SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Śliwka 2 szt
Pomidor 50 g
Roszponka 2 g
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 25 g 1 szt
Serek homo naturalny 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Śliwka 2 szt
Pomidor 60 g
Roszponka 2 g
Drugie śniadanie
Jabłko 1 szt
Mleko UHT 3,5% 200 ml 1 szt
Wafle ryżowe 30 g
Obiad
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzywa po grecku 100 g ( GLU PSZ, SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzywa po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka 200g (MLE GOR)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt