Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Szynkowa dębowa 40 g
Twarożek 60 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa 60 g
Twarożek 100 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Jabłko 1 szt
DRUGIE ŚNIADANIE
Serek homo owocowy 150 g 1 szt
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Zupa grochowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ SEL)
Kasza jęczmienna /sypko 200 g ( GLU JĘCZ)
Filet z kurczaka pieczony 90 g (GLU PSZ)
Sos ziołowy 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Surówka z rzepy białej i jabłka 100 g (MLE)
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g ( GLU PSZ JAJ MLE)
Banan 1 szt
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Kisiel o smaku truskawkowym z jabłkiem z/c 150 ml
Mleko UHT 250 ml 1 szt.