Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek waniliowy 150 g ( MLE) 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
banan 1 szt
Pomidor 50 g
Sałata zielona 10 g
Śniadanie
Bułka pszenno żytnia ( GLU PSZ GLU ZYT) 1 szt 50g
Chleb Graham ( GLU PSZ ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka premium 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE GOR )
Twarożek z koperkiem 80 g ( MLE)
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Banan 1 szt
Pomidor 50 g
Sałata zielona 10 g
Drugie Śniadanie
Podpłomyki b/c 40 g (BLU PSZ MLE )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Jogurt owocowy 150 ml 1 szt ( MLE)
Obiad
Ziemniaczana 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g (GLU JĘCZ)
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy panierowany 120 g (GLU PSZ JAJ )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g
Marchew z groszkiem 100 g (SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
jarzynowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Ryż na sypko 200 g
Sałata zielona 5 g
Kurczak w sosie słodko kwaśnym 250 g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g ( SEL)
Brokuł z sezamem i z olejem 100 g (SEZ)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Podwieczorek
Sałatka farmerska 200 g bez majonezu ( JAJ MLE SEL)
Woda mineralna n/g 1 szt 0,5 l