
Śniadanie
Chleb mieszany pszenno - żytni 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
Chleb Graham 50 g (GLU PSZ)
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 60g (MLE)
Szynka Piastowska wp. 40 g (SOJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)

Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham 50 g (GLU PSZ)
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 80g (MLE)
Szynka Piastowska wp. 40 g (SOJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Banan 1 szt
Drugie ŚniadanieDrożdżówka mini 50 g (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Mleko UHT 3,5% tł.200 ml 1 szt (MLE)

Obiad
Pieczarkowa z makaronem 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g

Jarzynowa z makaronem dieta 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z 100 g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Budyń o smaku waniliowym z/c 150 ml (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.





















