Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 40 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 30 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Serek homogenizowany waniliowy 150 g 1 szt (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kakao z mlekiem z /c 250 ml (MLE )
POMIDOR 50g
Gruszka 1 szt
Drugie Śniadanie
Drożdżówka mini 50 g/ zmiana duża drożdżówka 150 g (GLU PSZ JAJ )
Mleko UHT 250 ml 1 szt (MLE )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany 150 g 1 szt (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Mieszanka studencka 30 g (OZI ORZ)
Mleko UHT 250 ML 1 szt
Obiad
Grysikowa 400 ml (GLU PSZ SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Sos bazyliowy 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Ogórek kiszony z cebulką z olejem 100 g
Dynia duszona z olejem 100 g (GLU PSZ)
Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Grysikowa 400 ml ( GLU PSZ, SEL)
Ziemniaki pieczone w ziołach 200 g
Kotlet drobiowy panierowany w sezamie 120 g (GLU PSZ JAJ SEZ )
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Sałata zielona
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki warzyw 100 g
Sok pomarańczowy 0,3 L 1 szt
Humus 30 g (SEZ)