Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Pasztet drobiowy z kurnej półki 70 g (GLU PSZ, JAJ, SEL)
Twarożek 60 g(MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Arbuz 150 g
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek topiony 50g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa 40 g ( SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Arbuz 150 g
Drugie śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt ( MLE )
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Kapuśniak 300 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Ryż na sypko 250 g
Mus z jabłek z/c 150 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Kasza kuskus / sypko 250 g ( GLU PSZ)
Schab z morelą suszoną 120g ( SO2 )
Kalafior gotowany 100g
Surówka z sałaty lodowej i papryki z olejem 100 g
Sos pomidorowy (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Słupki z marchewki 100g
Woda mineralna n/g 0,5l 1 szt.
Jogurt naturalny 100g 1 szt. (MLE)